Garzó Beatrix Nourish kozmetikus fotója

Interjú a Nourish kozmetikus-szakújságírójával

A bőrápolás tudománya különleges világ. Garzó Bea valamennyi oldalról körbejárta szakmáját. Különböző világmárkák soraiban dolgozott már, továbbképzett számos kozmetikust nemzetközi szinten, miközben cikkek-könyvek sorozatában segítette a szépülni vágyókat.

Mit keresel egy kozmetikumban?
A munkám folyamatos tanulással jár, megállás nélkül kutatom-tesztelem a termékeket. Az évek során a natúr kozmetika vonala mellé tettem le a voksom. Kizárólag a minőségben hiszek. Nem elégszem meg azzal, ha egy termékre ráaggatják a "természetes" jelzőt! Kiindulásnak megnézem a kozmetikum összetevőit, megvizsgálom honnan származnak az adott hatóanyagok, és az is érdekel milyen eljárással kerültek a tégelybe. Továbbá beszédes számomra az is, hogy milyen pecsétet kapott az adott termék, hisz ez mutatja meg, milyen szigorú követelményeknek felelt meg.

Hogy találtatok egymásra a Nourish-al?
Figyelem a kozmetikai piac natúr vonalát, s bár minden terméket lehetetlen kipróbálni, azért kitűnik, amikor akad egy-egy gyöngyszem. Így figyeltem fel a Nourish-ra. Ők meg rám!:)

Mit gondolsz a magyar nők arcápolási szokásairól?
Jóval tudatosabbak, mint pár éve, és ez nagyon jó irány. A napi bőrápolási rituálét is egyre többen helyesen alkalmazzák!

Milyen fontos tanácsot üzennél az olvasóknak?
Mindig a bőrtípusuknak megfelelő organikus növényi kivonatokat tartalmazó krémet válasszák! A magasabb hatóanyag-koncentrátum miatt ezekből a termékekből minimális mennyiséget kell használni, így végül ár-érték arányban is ekkor kapjuk a legjobbat, miközben bőrünk nap, mint nap exkluzív kényeztetésben részesül!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák.