Bemutatkozás

Küldetéstudat

A Nourish filozófiájának középpontjában ötvöződik a határtalan kíváncsiság az új dolgok felfedezésére, valamint a vágy, hogy harmonikus életet éljünk és küldetésünk által úgy alkossunk innovatív dolgokat, hogy közben tiszteletben tartjuk embertársainkat és tiszteljük a minket körülvevő világot is.
A Nourish a természetes növényi összetevők mellett elkötelezett híve a tudományos innovációnak is, így termékeinkben nem csak gondosan válogatott, organikus növényi összetevők találhatóak, mint például a fodros kel-, szicíliai narancs- alma- vagy orvosi medveszőlő kivonat, hanem a napjainkban mindinkább a tudomány figyelmének középpontjába kerülő bioaktív hatóanyagokat, vitaminokat és peptideket is. Ezen intelligens összetevők különböző jótékony hatását figyelembe véve ötvözzük őket kozmetikumainkban, kialakítva ezáltal egy minden bőrtípusra hatékonyan alkalmazható termékpalettát. Termékeinkben kizárólag tiszta növényi illóolajokból kinyert természetes illatanyagokat használunk, melyek termékeinkbe kerülésekor figyelembe vesszük és kihasználjuk annak a limbikus rendszerre ható, hangulatjavító, aromaterápiás hatását is.
A Nourish termékekben található minősített organikus összetevőket a Soil Association ellenőrzi, mely az egyik legnagyobb, nemzetközileg is ismert brit biominősítő szervezet. A Soil Association logót azok a gyártók használhatják, melyek termékeiket nem tesztelik állatokon valamint kizárólag organikus és természetes összetevőket használnak készítményeikben, óvják a környezetet, védik az állatvilágot és nem használnak genetikailag módosított összetevőket. Szeretjük és tiszteljük környezetünket és az állatvilágot, ezért a Nourish termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és laboratóriumunkban természetesen nem végzünk állatkísérleteket sem. Termékcsaládjaink minden tagja a Vegan Society által minősített, és termékeink büszkén viselik a Leaping Bunny (ugró nyuszi) logót is. A Nourish termékei továbbá a Positive Luxury logójával is fémjelzettek, biztosítva ezáltal vásárlóinkat arról, hogy egy olyan exkluzív terméket tartanak a kezükben, mely a társadalmi és környezeti fenntarthatóság figyelembevétele mellett készült. Aki egy Nourish kozmetikum megvásárlása mellett dönt, biztos lehet abban, hogy olyan terméket választ, melynek vásárlásával hozzájárul ahhoz, hogy a világ egy jobb hellyé váljon és mindemellett egy olyan kozmetikummal gazdagodik, amely valóban azt nyújtja, amit ígér.

Tiszta, növényi összetevők

A Nourish termékcsalád termékeinek előállítása közben nem használunk szintetikus színezéket, TEA-t, DEA-t, parabéneket, phenoxyetol-t, szulfátokat, ásványi olajokat, PEG-eket és szilikont. A Nourish termékek kizárólag organikus, növényi eredetű és klinikailag tesztelt összetevőkből állnak.

Az innovátor

Dr. Pauline Hili fotójaA Nourish termékcsalád megalkotója Dr. Pauline Hili bőrápolási szakértő, aki az elmúlt húsz évet organikus bőrápoló termékek kifejlesztésével töltötte. A szépségiparban méltán elismert Dr. Hili egyesíti a tudományt és a természetet, hogy kiszélesítse a bio szépségápolás határait. Tudományos, klinikai vizsgálatok támasztják alá termékeink hatékonyságát, így biztos lehet abban, hogy kozmetikumaink ténylegesen azt nyújtják bőrének, mely a termékleírásban szerepel.

A Nourish termékpaletta

A termékpaletta négy fő termékcsaládot foglal magába, melyek négy különböző bőrállapot - kombinált, száraz, érzékeny, normál - kezelésére lettek kifejlesztve:
BALANCE család (kombinált bőrre)
PROTECT család (száraz bőrre)
RELAX család (érzékeny bőrre)
RADIANCE család (normál, érett bőrre)

A négy fő termékcsaládon felül további három innovációs termékcsalád színesíti a palettát, melyek minden bőrtípusra kíválóan alkalmazhatók:
KALE család (minden bőrtípusra)
ARGAN család (minden bőrtípusra, hatékony öregedésgátló termékek)
GOLDEN GLOW család (minden bőrtípusra)

Leggyakrabban felmerülő kérdések termékeinkkel kapcsolatban

  • A Nourish termékek természetes összetevőket tartalmaznak?
  • Mi a Soil Association?
  • Tartalmaznak a Nourish termékek parabéneket?
  • A Nourish termékek csomagolása környezetbarát?
  • Meddig őrzik meg a termékek a szavatosságukat?
  • Mely Nourish termékek felelnek meg a vegán életmód szerint élőknek?
  • Mit takar a szlogenünk: "advanced cellular perfection"?

A Nourish készítmények összetevői természetes, növényi eredetű alkotórészek, melyeknek nagy része minősített, organikus gazdálkodásból származik. Termékeink csomagolásán %-os formában fel van tüntetve az organikus összetevők aránya. Minden termékünk alapos biztonsági teszteken esik át és megfelel az Európai Unió által támasztott előírásoknak.

A Nourish termékekben található minősített organikus összetevőket a Soil Association tanúsítja.
A Soil Association az Egyesült Királyság vezető ökológiai minősítő szervezete, melyet 1946-ban egy termelőkből, táplálkozási szakértőkből és különböző tudományos területen jeleskedő szakemberekből álló csoport alapított, akik közvetlen összefüggést figyeltek meg a gazdálkodási forma, a termelt növények, a nevelt állatok valamint az ember és a környezet egészsége között. A Soil Association több területen – beleértve a szépségápolási termékeket – saját feltételrendszerrel rendelkezik, melyek magasabb követelményeket támasztanak, mint az Európai Unió előírásai. A brit ökológiai termékek több mint 80%-a viseli a Soil Association szimbólumát.A Soil Association több mint 200 munkatársával és 27000 tagot számláló oktatási alapítványával jelentős szerepet vállal az ökológiai gazdálkodás előnyeit vizsgáló tudományos kutatásokban, rendezvények szervezésében, lebonyolításában.

NEM! A Nourish termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, mint például a szintetikus szinezékek, TEA-k (trietanol-amin), DEA-k (dietanol-amin), parabének, phenoxyetol, szulfátok, ásványi olajok, PEG-ek (polyethylene glycol) és szilikonok. A Nourish termékekben organikus, növényi eredetű, tudományosan tesztelt összetevőket talál, melyek hozzájárulnak bőre egészséges megjelenéséhez.

Minden termékünk külső díszcsomagolása a Forest Stewardship Council (FSC) független szervezet által tanúsított alapanyagból készül.
Az FSC-t a Föld folyamatosan csökkenő erdőállományának fenntartható felhasználásának biztosítására alapították. Az FSC által definiált normák egy szociális, környezetbarát ugyanakkor ökonómiailag vállalható erdőgazdálkodást hivatottak megvalósítani.
A termékeink tárolását szolgáló üveg és műanyag tégelyek is széles körben újrahasznosíthatóak.

Minden Nourish termék csomagolásán egy úgynevezett “nyitott tégely szimbólumot”, talál, mely megmutatja, hogy felbontás után mennyi ideig őrzi meg az adott termék a szavatosságát. Ez általában 12 hónap, de mindig nézze meg a csomagolást, hogy megbizonyosodjon róla.

Minden egyes Nourish termék a Vegan Society szervezet által tanúsított és logójával fémjelzett. A Nourish tiszteli az állatokat, termékei erőszakmentesek, előállításuk során nem végeznek állatkísérleteket, büszkén viselik a Leaping Bunny (ugró nyuszi) logót.

A Nourish-nál, termékeinkkel szeretnénk együttműködni a bőr természetes folyamataival, hogy optimalizáljuk és egyensúlyba hozzuk a bőr saját anyagcsere rendszerét. Olyan vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi hatóanyagokat használunk a készítményeinkben, melyek támogatják a bőr sejtjeiben zajló pozitív folyamatokat és segítik gyógyító, regeneráló munkájában.